X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

06:00 | уторак, 16. Октобар
Јутро и радио су из исте приче!
Свјетски дан хране ове године обиљежава се под слоганом "Правилна исхрана - улагање у будућност". Број гладних у свијету поново је у порасту. Према најновијем извјештају Свјетске организације за храну и пољопривреду, данас више од 820 милиона људи пати од хроничне потхрањености. То значи да сваког дана гладује сваки девети становник наше планете! Сваке године, глад широм свијета однесе више живота него маларија, туберкулоза и АИДС заједно. У свијету се годишње баци чак око једне трећине произведене хране, што има вриједност од око 2,6 трилиона долара! Да ли ви планирате потрошњу хране? Како смањити бацање хране? Гдје правима најчешће грешке? Како правилно чувати храну?