X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

06:00 | понедјељак, 20. Новембар
Јутро и радио су из исте приче!
Да ли је батина заиста "из раја изашла" и какав ефекат она има на понашање малишана? Дисциплиновање дјеце није лако - то ће признати и највећи стручњаци из ове области. Ипак, они ни у ком случају не препоручују физичко кажњавање као васпитни метод. Стручњаци родитељима препоручују да себи поставе три питања: 1. Да ли је пљескање начин интеракције који ће смирити ситуацију? 2. Шта ће дијете научити из батина? 3. Хоће ли ефекти бити дуготрајни? На Свјетски дан дјетета у "Разбудилнику" отварамо тему физичког кажњавања дјеце!