latinica  ћирилица

Тијана Дапчевић, побједница 2. епизоде!

Другу епизоду највећег регионалног забавног шоуа „Твоје лице звучи познато“ обиљежила је висока температура, много смиjеха и покоја суза жирија, учесника и публике. Жири је био посебно добро расположен, а чинили су га стални чланови Александра Радовић, Андрија Милошевић и Бранко Ђурић Ђуро, са специјалним гостом Драганом Брајовићем Брајом.

 Први се на подијуму нашао Леон у улози Саше Ковачевића, и одмах подигао температуру у студију!

Након подизања температуре свих учесника шоуа, дошло је до још већег загријавања, пошто је најављен наступ Тијане Дапчевић, као Лејди Гаге у нумери Milion Reasons, која је изведена на модној ревији Викторијиних анђела 2016.

Трећи су наступили Бранислав Лечић, као Бруно Марс, и Бане Видаковић, као Ентони Кидис из бенда Red Hot Chilli Peppers у нумери Give it away, и запалили подијум својом невjероватном енергијом.

Услиједио је кафански наступ „двије легенде које никада не могу бити заборављене“, како их је Нина најавила, Томе Здравковића, у изведби Стевана Анђелковића и Предрага Цунете Гојковића, у изведби Драгане Мићаловић, који је изазвао мноштво емоција и доживио овације публике.

Одушевљена Нина, похвалила је Ненада Пагониса који је наступио сљедећи као Аксел Роуз из бенда Guns N' Roses.

Мира Шкорић и Беби Дол добиле су „пушку“, а и наступиле су са пушком као Мими Мерцедес и Каyа. Мира је Нини прије изласка на сцену рекла да је ово је неки потпуно други правац од оног који пјевају она и Беби, али да ће дати све од себе на сцени. Наступ је био сјајан, а као изненађење на бини су им се придружиле Каја и Мими.

Едита је, за крај, у улози Северине врелим наступом запалила студио, а с обзиром да је снимила дует са Северином, Нини је испричала како је било наћи се у кожи своје колегинице.



Побједница друге епизоде шоуа „Твоје лице звучи познато“ је Тијана Дапчевић, а награду од 1000 евра ће донирати Центру за лица са посебним потребама у Скопљу.

Одмах након проглашења услиједио је избор сљедећих задатака.

Имитације:

Пагонис - Шабан Шаулић
Леон - Милица Тодоровић
Мира - Цеца
Тијана - Џастин Тимберлејк
Стеван - Емина Јаховић
Лека - Жељко Јоксимовић
Бане - Џон Траволта
Гага - Little Mix
Едита - Тијана Дапчевић
Беби - Оливија Њутн Џон