latinica  ћирилица
24/08/2015 |  09:11 | Аутор: Агенције

Враћа се "Црна Гуја"?

Многе љубитеље британског хумора обрадоваће информација да се планира снимање нових епизода "Црне гује".

Едмунд Блекедер или Црна гуја и његов вјерни пратилац Болдрик могли би да се врате на мале екране ако продуценти сакупе довољно новца да могу да исплате хонорар за глумца Хјуа Лорија.

Тони Робинсон, који је тумачио лик Болдрика у култној серији из 80-их, рекао је да све "виси у ваздуху" док не утврде могу ли да доведу познатог др. Хауса у серију, па се нашалио да би могли да имају проблема с исплатом глумцу који је у међувремену постао велика звијезда у САД.

Сви глумци међусобно су разговарали и заинтересовани су за повратак у прошлост, а Лори је рекао да му треба мало времена да размисли.

- Нову сезону пратиће велика очекивања, јер не само да се људи сјећају оригинала, већ се сјећају и ко су они били док се приказивао, а то је врло опасно - каже Робинс.

Према гласинама, Лори је добијао и до 250.000 фунти по епизоди кад је Др. Хаус био на врхунцу популарности, иако је прије тога био успјешан комичар који је често глумио с колегом из "Црне гује", Стивеном Фрајем, с којим се прославио и у серији "Џивс и Вустер".

Главни лик, Црну гују, у серији је глумио Роуан Еткинсон, прије него што је постао Мистер Бин, пише Индепендент.