latinica  ћирилица
01/09/2015 |  14:31 | Аутор: РТРС

РТРС током августа најгледанији (ВИДЕО)

Да квалитетан програм нађе пут до гледалаца, доказ је и податак да је и током августа, програм Радио-телевизије Републике Српске био је најгледанији у Српској. Потврђују то подаци агенције Нилсен, према којима сте највише повјерења имали у наш Дневник 2, најгледанију централну иформативну емисију у Републици Српској у овој години.
Гледаност телевизија у РС у августу 2015. - Фото: РТРС
Гледаност телевизија у РС у августу 2015.Фото: РТРС

Велику гледаност биљеже и остале информативне емисије, и дневне и седмичне. На нашем програму пратили сте и најважније спортске догађаје. 

Агенција Нилсен израчунала је да је током августа удио Радио-телевизије Републике Српске у гледаности у Српској био 18,49. Тај податак позиционирао је нашу медијску кућу на прво мјесто на листи најгледанији телвизија у мјесецу иза нас.

Протеклих 31 дан вјеровали сте нашим информатвиним емисијима. Сваки трећи гледалац у Српској од 19:30 био је уз наш Дневник 2. Ти подаци показују колико је удио у гледаности, али и рејтингу наше централне информативне емисије.

По гледаности, издвојиле су се и остале информативне емисије, и дневне, и седмичне. На нашем програму гледали сте и преносе обиљежавања датума значајних за историју српског народа.

Дан сте, током августа, започињали уз наш Јутарњи програм. Потврђује то и податак да је удио у гледаности нашег програма у раним јутарњим часовима био 27,61.

Неизоставни су били и спортски садржаји. Гледали сте пренос Свјетског првенства у ватерполу, а посебно се, по гледаности, издвајају полуфинални и финални меч. Пратили сте и актуелности са фудбалских терена и квалифиакционе уткамице за Лигу шампиона.