latinica  ћирилица
02/11/2015 |  17:02 | Аутор: РТРС

РТРС и у октобру најгледанији!

Подаци Агенције Нилсен потврђују - Радио-телевизија Републике Српске и даље је најгледанија у Српској.

Наш Дневник 2 у 19:30 и током октобра био је најгледанија емисија. По гледаности предњаче и наше остале информативне емисије, дневне и седмичне. 

Октобар - још један мјесец у којем сте своје повјерење поклонили нашем програму. Потврда стиже из Агенције Нилсен, према којој је удио РТРС-а у укупној гледаности у Српској био 18,26. Рачуница ове агенције за посљедњих десет мјесеци показује да од 1. јануара до 1. новембра ове говине удио наше телевизије, по истом основу, износи 16,48.

Тачно у 19 часова и 30 минута највише повјерења имали сте у нашу централну емисију - Дневник 2. То потврђују и подаци о рејтингу. Да је Дневник 2 чврсто држао прву позицију на листи емисија у овом термину током свих десет мјесеци ове године, потврђује његов рејтинг од 13,91.

За добар почетак дана, бирали сте и током октобра буђење уз наш Јутарњи програм.

На листи најгледанијих седмичних емисија посебно се издвајају оне које је припремила редакција Информативног програма-Интервју са предсједницом Владе, Печат, Протокол, Бањалучка панорама, Људовање, Аспект.

По гледаности, издвојили су се и садржаји које је припремила Редакција забавног програма.

Да будете у центру спортских дешавања у мјесецу иза нас-и ту сте изабрали наш програм. Љубитељи фудбала уз РТРС пратили су квалификационе утакмице за Европско првенство. Они који воле кошарку опредијелили су се за мечеве АБА лиге.

Хвала на повјерењу!