latinica  ћирилица
12/11/2015 |  08:52 | Аутор: РТРС

У казину "окренула" 8 милиона, а отишла кући са 80 долара

Вероника Кастиљо је провела вече у каyину у родном Орегону, а онда су јој се у једном тренутку готово 'одсјекле' ноге. Наиме, на апарату је стајао добитак од 8,4 милиона америчких долара.
Касино - Фото: vijesti.me
КасиноФото: vijesti.me

Нажалост, еуфорија је потрајала само неколико минута. Наиме, када је обавијестила надлежне у казину о свом добитку, они су јој објаснили како је у питању квар апарата и да је њен добитак тек 80 америчких долара. С обзиром на то да је у њега ставила 100 долара, заправо је била у губитку.

- Радници казина дошли су до мене, угасили су апарат и однијели га. Одштампали су ми картицу на којој је писало да сам освојила 80 долара. Апарат није имао ознаку да је покварен и нормално је радио. Мислим да је овде ријеч о превари, изјавила је Вероника Кастиљо, а преноси Дејли мејл.

Директор касина 'Луцкy Еагле Цасино' Џон Сетерсторм који је на тој позицији од 1995. године каже како никада прије нису имали овакав случај. Наиме, апарати су намјештени тако да добитак не може бити већи од 20 хиљада долара. С обзиром на улог од стотину долара, Вероника је у теорији могла освојити максимално шест хиљада долара.

Али, Вероника не одустаје од новца за ког сматра да јој припада. Ангажовала је адвоката и ускоро подиже тужбу против казина.

Извор: 24сата.хр/Б92