latinica  ћирилица
14/12/2015 |  13:38 | Аутор: СРНА

"Дани Бање Врућице" окупили око 200 љекара

Манифестација "12. дани Бања Врућице" у хотелу "Кардиал" окупила је око 200 љекара специјалиста из цијеле БиХ, те пословних сарадника из разних друштвених области са којима Здравствено туристички-центар "Бања Врућица" има веома успјешну сарадњу.

Предавања из области кардиологије отворио је академик Миодраг Остојић, који је говорио о препорукама Европског удружења кардиолога, а предавања из области кардиологије одржали су и љекари Тамара Прерадовић, Александар Лазаревић, Душко Вулић и други, саопштено је из Здравствено–туристичког центра "Бања Врућица".

Предсједник Удружења кардиолога Драган Унчанин рекао је да ово удружење искрено подржава организацију манифестације "Дани Бање Врућице" због квалитета стручних предавања.

Генерални директор "Бање Врућице" Александар Радошевић подсјетио је на реализоване пројекте током 2015. године - реновирање хотела "Херцеговина", изградња трга и подземног коридора, те инсталирање хипербаричне коморе и слане собе.

Догађају су присуствовали и представници Министарства здравља и социјалне заштите и Министарства туризма Републике Српске.