latinica  ћирилица
28/04/2016 |  16:13 ⇒ 16:21 | Аутор: 24.info

Људска доброта: Конобар који је нахранио старца

Алекс Руиз, 22-годишњи конобар из Џорџије, на друштвеним је мрежама изазвао одушевљење. Наиме, на молбу мушкарца без руку, Алекс му је несебично помогао да поједе ручак
Конобар који је отопио срца својих гостију - Фото: Facebook
Конобар који је отопио срца својих гостијуФото: Facebook

Млади конобар је сједио с гостом више од тридесет минута, стрпљиво га хранећи. Муштерије су биле видно дирнуте и одушевљене , гледајући овај живи примјер људске доброте у данашњем свијету.

Све то снимио је, а потом и објавио на Фејсбуку Реџиналд Wиденер , иначе редовна муштерија Кинко де Мајо ресторана у Џеорџији (САД), гдје се одиграла цијела ситуација.

- Алекс је све вријеме имао осмијех на лицу. Није се жалио у вези тога што ради, изгледало је као да му је заиста стало. - открио је Реџиналд ЦБС-у и додао:

- Ово ме дубоко дирнуло у срце. Још увијек постоје добри људи на свијету .

Алексова колегица и кћер власника ресторана, Кристал Фигуероа коментарисала је како није изненађена овом гестом младог конобара. Он је, према њеним ријечима, добар и увијек пристојан.

- Чињеница да је само дошао и помогао непознатом мушкарцу да поједе свој оброк, говори све потребно - рекла је Кристал.

Ова дирљива прича је на друштвеним мрежама подијељена готово 900 пута , а на цијелу ситуацију,Алекс је рекао како је само радио оно што сматра исправним те како је уистину сретан због учињеног.