latinica  ћирилица
13/06/2016 |  17:54 ⇒ 18:06 | Аутор: РТРС

ХАЗУД: Срби излуђују Хрвате харпом!

На званичној страници Хрватске академске заједнице и дијаспоре (ХАЗУД) објављен је чланак Зденка Тиболда, који тврди да Србија одашиљањем електромагнетских таласа преко ЕМП уређаја „излуђује грађане Хрватске и Босне и Херцеговине, подстиче исељавање младих, општу депресију, мржњу и нетолеранцију“.
Електромагнетни талас(фото:webtribune.rs) -
Електромагнетни талас(фото:webtribune.rs)

Ти таласи, како се наводи, посебно негативно дјелују на Уставни суд па укидају правоснажне пресуде, преиначују пресуде по жељама налогодаваца, ослобађају криминалце, а осуђују и затварају невине, поготово тзв. "бранитеље Домовинског рата" и све оне који се успротиве злу.

За ту своју тврдњу Тиболд наводи: „Није ли занесеност особом и ликом Јосипа Броза Тита, десетим с листе највећих свјетских злочинаца, убицом Хрвата, и клањање његовом мртвом лику, управо доказ контроле ума и испраних мозгова“.

Објашњава да је копирање „невидљивих“ можданих таласа једног човјека на мозак другог технологија под називом „ЕЕГ клонирање“, коју, како тврди, Србија већ „дуго тајно примјењује по свијету", па су преко КОС-а и Удбе најприје клонисали и „покорили појединце у Америци, Кини, Британији, Француској, Русији, ЕУ и УН“.

Данас тај процес стављања под контролу ума и овладавања свијетом убрзано настављају на подручју бивше Југославије, одакле је све кренуло 1990. свјесно планираним и изведеним ратним сукобом, а сада са жељом да потпуним преузимањем власти уз помоћ „клонираних вођа“ успоставе регионалну силу – „велику Србију“.

Изграђеним системом земаљских одашиљача широм Хрватске, Словеније, БиХ, Црне Горе, Косова, Македоније и Србије, спремају се за масовно „умно поробљавање“ људи, „масовно исељавање“ или „разболијевање са смртним посљедицама“, чак и за „масовно убијање“ како би остварили наведени план. А све у пројекту наставка етничког чишћења од несрпског становништва, тврди аутор.

По Теслиним нацртима, наставља Тиболд, Србија планира да направи непробојни штит који би је заштитио од напада свих врста данас познатог атомског, нуклеарног или хемијско-биолошког оружја, а за то им је потребан угљеник како би се интеракцијом створила дијамантна кристална структура кроз коју ништа не би могло проћи.

Хрватски медији који преносе овај чланак наводе да је ово само дио „велике српске теорије овладавања“ која се потанко разрађује на страницама ХАЗУД.

Иначе, ХАЗУД је основана 1978, од фармацеута Драгана Хазлера, некадашњег водитеља галенске производње у „Пливи“, који је 1963. наставио каријеру у Швајцарској, гдје је и утемељио ХАЗУД, чији је и данас предсједник.

ХАЗУД се представља као „неполитичка, нестраначка, непрофитна, невладина, јединствена, демократска, добровољна, самостална организација утемељена ради изражавања уједињења, заштите и унапређивања заједничких економских, правних, економских и социјалних интереса, која самостално обавља дјелатност личним радом, средствима рада на подручју Хрватске, са сврхом уздизања привредног, економског и културног развитка“.

Иначе, чланови ХАЗУД су многи хрватски политички и јавни радници међу којима је наведен и један број оних који су давно умрли као што је Фрањо Туђман или Вице Вуков.