latinica  ћирилица
06/07/2016 |  18:37 | Аутор: klix.ba

Руси побједници такмичења у ношењу супруга наопачке (ВИДЕО)

Занимљива трка одржана је у Финској, а учесници су били брачни парови, осим неких мушкараца којима је омогућено да "посуде" комшијину жену.

Задатак Свјетског шампионата у ношењу жена на леђима био је претрчати 250 метара, а такмичари су дошли чак и из Русије, Јапана и САД-а.

Ови парови вјероватно се сусрећу с проблемима и препрекама у својим везама, али на овакве нису навикли. Водене препреке, пролазак кроз дубоки базен и прескакање препона, а све то да би освојили Првенство. Ове године најсналажљивији пар долази из Русије, то су Анастасиа Лонгинова и Димитрy Сагал.

Награде су дијељене и у категоријама најзанимљивији пар, најбољи костим и најјачи носач. Првенство се одржава сваке године у Финској, а постоје посебна правила облачења и ношења жена, као што су традиционално и популарно названо ношење "кркаче", ношење жене пребачене преко рамена те наопако пребачене иза леђа.

Оно што је најбоље јесте то да се тренинзи за такмичење могу одрадити било кад и било гдје, а заједничко такмичење добро је за брак.