latinica  ћирилица
13/07/2016 |  11:55 ⇒ 11:58 | Аутор: СРНА

Огромни НЛО и пирамида у Тихом океану!

Аргентински истраживач Марсело Иразуста, који се специјализовао за ванземаљске облике живота, тврди да је у Тихом океану, у близини обале Мексика пронашао НЛО.
Тихи океан - пронађена пирамида и огроман НЛО  (Фото:blogspot.com) -
Тихи океан - пронађена пирамида и огроман НЛО (Фото:blogspot.com)

Иразуста, који тврди да је открио неколико НЛО-а, "пронашао" је најновији неидентификовани летећи објекат помоћу програма "Гугл земља".

На снимку који је објављен на "Јутјубу", објекат је, наводно, дуг 5,5 километара и по облику подсјећа на авион.

Објекат је заправо "НЛО под водом", рекао је Иразуста, иако други стручњаци нису тако сигурни да се на фотографији налази летећи објекат.

Колега истраживач Скот Веринг, који је написао неколико књига о тој теми, наводи за аргентинску новинску агенцију "Телам" да на фотографији види пирамиду.

"То је савршено обликована пирамида чија висина износи више од 14 километара", тврди Веринг.

Истражилац из Тајвана сматра да се ради о "највећој икада виђеној пирамиди" и да је импресивна, због чега је сигуран да су је креирала бића са друге планете.

"Само би ванземаљци били у стању да направе тако нешто", тврди овај истраживач.

Веринг је признао да постоји извјесна доза неизвјесности о ванземаљском поријеклу овог објекта, али се сложио да је ово Иразустино откриће интересантно.

"Чак и ако то није срушени НЛО или неки објекат који су користили ванземаљци, говоримо о великом открићу", рекао је Веринг.

Видео-снимак "пирамиде" имао је на "Јутјубу" велики број прегледа, а осим теорије о НЛО-у, појавиле су се и бројне друге теорије о његовом поријеклу.

Агенција "Телам" је објавила да појединци сматрају да су у питању остаци митског острва Атлантида, коју је описао древни филозоф Платон, а други опет тврде да су га саградиле цивилизације Маја или Астека.

Марсело Иразуста је ветеран-истраживач, који је почетком године објавио видео-снимак на коме се, наводно, виде базе ванземаљаца на Мјесецу и Марсу.