latinica  ћирилица
22/09/2016 |  12:34 ⇒ 12:39 | Аутор: Агенције

Нашли "кривца" за развод Анђелине и Бреда: "То је била Путинова одлука"

Како то бива у свакој причи која пуни новинске ступце, појаве се и они који воле да се забављају разним теоријама завјере. Сада готово да више не постоји разлог или кривац за развод Анђелине и Бреда који није дошао у обзир.
Бред Пит и Анђелина Џоли - Фото: getty
Бред Пит и Анђелина ЏолиФото: getty

Многи нису могли, а да не примјете да се објава о разводу поклапа са, вејровали или не, Путином, Русијом и избјеглицама.

Одлука Анђелине да се растане од Бреда по многима није дошла у право вријеме. Вијeст је преплавила медије баш уочи самита УН-а о избјеглицама за које се и глумица сама залаже.

Управо због тога су се бројни твитераши окомили на глумицу јер сматрају да је својим приватним животом засјенила први УН-

Иако су многи изразили незадовољство, други су само потпиривали ватру. Један од корисника Твитера је закључио да је руски предсjедник Владимир Путин платио Анђелини Џоли да објави вijест о разводу у врijеме одржавања Обаминог самита.

"Не схватам зашто је Анђелина Џоли, иначе велика заступница избjеглица, овако поткопала Обамин самит", само су неки од твитова који круже интерентом.