latinica  ћирилица
24/10/2016 |  17:08 ⇒ 17:09 | Аутор: РТРС

Донирано 15.000 КМ за обнову Клинике за акушерство у Бањалуци

Представници НЛБ банке Бањалука донирали су 15.000 КМ за обнову Клинике за акушерство и гинекологију Универзитетског клиничког центра Републике Српске, те 5.000 КМ за институције културе у Бањалуци, поводом обиљежавања 20 година пословања ове банке.
УКЦ РС - Фото: илустрација
УКЦ РСФото: илустрација

Директор НЛБ Банке Бањалука Радован Бајић оцијенио је да су сигурност и квалитет услуге дио традиције ове банке у протеклих 20 година, саопштено је из НЛБ банке Бањалука.

"Циљ нам је да и у будућности останемо једна од водећих банака на тржишту, те да градимо дугорочне везе са комитентима квалитетном услугом, стабилним растом и прихватљивим условима финансирања", навео је Бајић.

НЛБ банка Бањалука обиљежила је 20 година рада 19. октобра у Народном позоришту Републике Српске, када је представљен историјат пословања Банке, те изведена представа "Отац и син", у режији Николе Пејаковића.

НЛБ банка Бањалука има 497 запослених, који обављају посао у 63 пословнице на територији Републике Српске, а 74 банкомата омогућују да новац буде доступан комитентима 24 часа у току дана.

НЛБ група је највећа словеначка банкарска и финансијска група, те највећа финансијска група у југоисточној Европи, коју чине матична банка НЛБ Љубљана, шест банака из других земаља и остале компаније из области осигурања, управљања некретнинама или информационих технологија.

Извор: СРНА