latinica  ћирилица
31/10/2016 |  11:58 | Аутор: РТРС

У Зрењанину двије зграде носе назив познатих српских пјевачица

Ову информацију прво су дали из Електродистрибуције, у чијем је званичном обавјештењу о искључењима струје наведено да електричну енергију неће имати и зграда "Лепа Лукић"
Зрењанин (Фото: Google maps) -
Зрењанин (Фото: Google maps)

Свим грађанима Зрењанина, а и шире, познат је податак да у том граду постоји стамбена зграда која је 80-их година добила име Лепа Брена, али је нова вијест да је она недавно добила и конкуренцију у виду друге пјевачице.

Ријеч је о новоименованој згради "Лепа Лукић".

Наиме, ову информацију прво су дали из зрењанинске Електродистрибуције, у чијем је званичном обавјештењу о искључењима струје наведено да електричну енергију неће имати и зграда “Лепа Лукић“.

У телефонском разговору са особом задуженом за информације, портал zrenjaninski.com је добио одговор да је у питању нова зграда, одмах поред “Лепе Брене“. Мало се и зачудила та особа, каже, “па како то не знате.“

Овај зрењанински портал наводи и да у Мјесној заједници “Доситеј Обрадовић“ – кажу, први пут чују за зграду “Лепа Лукић“, али и да им је симпатично.

О податку да се ова зграда тако зове нису ништа знали ни градски хроничари, а и у маркету, који се налази у самој згради, нису чули да се зграда зове “Лепа Лукић“.

Извор: Telegraf.rs