latinica  ћирилица
05/11/2016 |  12:28 ⇒ 12:44 | Аутор: РТРС

У Египту пронађен новчић са ликом ванземаљца

У прошлости су пронађени бројни новчићи који осликавају оно што многи вјерују да су летеће машине.
Египат - новчић са ликом ванземаљца - Фото: Screenshot/YouTube
Египат - новчић са ликом ванземаљцаФото: Screenshot/YouTube

Иако је ових дана у Египту откривен древни новчић који, према извјештајима неких медија, осликава оно за шта многи вјерују да је ванземаљац.

Током рушења куће у Египту радници су пронашли новчић дубоко испод темеља. Кованица приказује главу ванземаљског бића, са великим празним очима, ћелавом главом и танким образима.

У прошлости су људи откривали древне новчиће који су све само не обични. Неки од њих приказују чудне летеће објекте, док други изгледа да пружају убједљив доказ да су нас посјетили ванземаљски облици живота, баш као што древна астронаутска теорија претпоставља, десетинама хиљада година раније.

Током протеклих неколико година скептици су изложили своје теорије којима побијају једну предложену од стране НЛО ловаца, рекавши да објекат приказан на новчићу из 17. вијека може бити печурка или цвијет, или чак штит.

Међутим, новопронађени новчић, који има све праве састојке и не може се назвати лажним, је пробудио интересовање међу скептицима и НЛО заједницама, који расправљају о његовом поријеклу и аутентичности.

Новчић са мистериозним створењем на полеђини има урезано "Овдје је у право вријеме".

Извор: Независне новине