latinica  ћирилица
21/11/2016 |  09:22 | Аутор: Б92

Два моћна састојка која чисте ваш организам и спречавају таложење масноћа

Сви знамо да су паразити штетни микроорганизми за организам домаћина. Они користе хранљиве материје у организму домаћина и тим процесом они оштећују организам домаћина.
Зачини (Фото: Thinkstock) -
Зачини (Фото: Thinkstock)

Они могу заузети неколико различитих облика и напредовати кроз цијело тијело. Паразити најчешће живе у људским цријевима. Паразити се хране шећером и свим осталим што се претвара у шећер.

Треба да престанете да једете превише шећера и слатких ствари јер када једете много шећера, онда стварате услове који акумулирају вишак слузи у вашем тијелу, а тај вишак слузи је савршена подлога за гљивице и бактерије да се репродукују и размножавају.

Дакле, сада када знамо њихову слабу тачку – шећер и шећерне ствари, хајде да видимо који је најбољи и најефикаснији начин за уклањање ових штетних паразита из организма.

Најбољи природни начин да се униште ови штетни паразити је помоћу неких здравих и ефикасних метода за чишћење. Треба да избјегавате шећер колико год можете, уколико желите да остварите најбоље резултате. А када очистите своје тијело од свих ових штетних паразита, бићете поново свјежи и пуни енергије!

Састојци који су вам потребни како би направили овај домаћи рецепт за чишћење од паразита:

- 100 грама сјемена лана

- 10 грама сувих каранфилића

Упутство:

Све што треба да урадите је да самељете ове састојке у неком млину, док не добијете форму праха.

Како се користи:

Потребно је да узимате двије кашике овог праха свако јутро три дана. Можете помјешати овај прах са топлим филтрираним млијеком, или га можете додати у своје житарице за доручак.

Након три дана треба да направите три дана паузе, и поновите све испочетка. Треба да понављате овај метод мјесец дана. Ако желите да задржите штетне паразите далеко, треба неколико пута годишње да поновите овај процес чишћења.