latinica  ћирилица
05/12/2016 |  16:07 ⇒ 16:08 | Аутор: РТРС

Од јануара јединствена цијена позива према фиксним мрежама

Компанија "Телеком Српске" увешће од 1. јануара јединствену цијену за позиве према фиксним мрежама у БиХ, у износу од 0,040 КМ по минути, без ПДВ-а, саопштено је из Регулаторне агенција за комуникације БиХ.
телефон (илустрација) -
телефон (илустрација)

За кориснике основног тарифног пакета, цијена позива унутар фиксне мреже "Телекома Српске" остала је на истом нивоу, док је цијена позива према другим фиксним мрежама у БиХ снижена за 23,08 одсто.

Компанија "Бх телеком" ће од 1. јануара увести јединствену цијену за позиве према фиксним мрежама у БиХ у оквиру основних тарифних пакета, у износу од 0,042 КМ по минути, без ПДВ-а.

За кориснике основног тарифног пакета, цијена позива унутар фиксне мреже "Бх телекома" повећана је за 27,27 одсто, док је цијена позива према другим фиксним мрежама у БиХ снижена за 19,23 одсто.

"Бх телеком" укинуо је попуст на цијене позива унутар фиксне мреже у периоду слабог саобраћаја, радним данима од 19.00 до 7.00 часова, те недјељом и државним празницима, саопштено је из РАК-а.

Компанија "Хрватске телекомуникације" увешће јединствену цијену за позиве према фиксним мрежама у БиХ, у износу од 0,048 КМ по минуту, без ПДВ-а.

За кориснике основног тарифног пакета, цијена позива унутар фиксне мреже "Хрватских телекомуникација" повећана је за 37,14 одсто, док је цијена позива према другим фиксним мрежама у БиХ непромијењена.

Извор: СРНА