latinica  ћирилица
05/12/2016 |  19:31 | Аутор: РТРС

ЛШ: Сутра завршни мечеви у групама А,Б,Ц и Д

Сутра ће бити завршена такмичења у групама А, Б, Ц и Д фудбалске Лиге шампиона. Једина непознаница је ко ће из групе Б проћи у осмину финала.
Лига шампиона - Фото: РТРС
Лига шампионаФото: РТРС

У групи Б једино је јасно да посљедњепласирани Динамо Кијев неће презимити у Европи. За пласман у осмину финала Лиге шампиона боре се Бенфика и Наполи који имају по осам бодова, те Бешикташ са бодом мање.

У посљедњем колу Бенфика дочекује Наполи, а Бешикташ гостује у Кијеву код Динама.

Побједа сигурно води Бенфику или Наполи у даљње тамичење. Наполи може у осмину финала и са бодом, а оба тима ће проћи групу ако Бешикташ изгуби.

Турски тим до осмине финала може ако тријумфује у Кијеву, али и са једним бодом уз услов да Наполи изгуби у Португалу.

Од осталих група занимљиво ће бити и у групи А гдје се Пари Сен Жермен и Арсенал боре за прву позицију.

Том циљу ближи су Парижани који дочекују Лудогорец на "Парку Принчева" док Арсенал у Базелу тражи тријумф и чека кикс Француза.

У групи Ц Барселона послије испуштене побједе у "Ел Класику" дочекује Борусију Менхегладбах, док је Манчестер Сити домаћин Селтику. Барса у осмину финала иде као прва, а Сити као други.

У групи Д Атлетико Мадрид мирно путује у Минхен код Бајерна јер је већ изборио прво мјесто. Баварци ће са друге позиције у осмину финала, а у другом мечу вечери ПСВ и Ростов играју за европско прољеће.

Све утакмице почињу у 20 часова и 45 минута, а на нашем програму можете гледати меч из Лисабона, Бенфика – Наполи.