latinica  ћирилица
18/02/2017 |  20:07 ⇒ 20:39 | Аутор: РТРС

Аудиције за Ђурђевдански фестивал у Добоју и Источном Сарајеву (ВИДЕО)

Настављене су аудиције за Ђурђевдански фестивал дјечије пјесме. У Добоју и Источном Сарајеву било је више него забавно!
Аудиције за Ђурђевдански фестивал - Фото: РТРС
Аудиције за Ђурђевдански фестивалФото: РТРС

У Добоју је међу 10 пријављених кандидата, лед пробила Анастасија Поповић. Смјело и одважно. И побрала аплаузе свих присутних на аудицији која је одржана у просторијама Музичке школе.

Наступи су се редали, аплаузи све јачи, а учесници аудиције трудили су се да пјевају најбоље што знају. И сви су се за наступ, како кажу, дуго припремали.

Нина Дујаковић каже да се "много, много дуго припремала", па очекује и да прође. Вук Радић је задовољан како је отпјевао своју пјесму, па очекује да иде даље.

Трему малим кандидатима је "разбијао" и осмијехе мамио, ко би други, него Ниџо Радозналац.

- Ово су моји мали другари који пјевају. Они знају пјевати, ја не знам пјевати, па сам дошао да их чујем. Видите има ту једна глава паметна, друга глава паметна и сви смо пјевали данас. Сви су лијепи, паметни и баш је лијепо слушати овако уживооо ... - каже Ниџо.

Свог наступа од прије шест година, када је пјевала побједничку пјесму на Ђурђевданском фестивалу присјетила се и Добојка Вана Раљић.

- Сви су дивни. Искрено се надам да ћу их угледати ове године на Ђурђевданском фестивалу, пружићу им највећу подршку - каже Вана.

Занимљиво је било и у Источном Сарајеву. На аудицији у нашем Информативно техничком центру пјевало је петоро кандидата.

Аудиција се наставља сутра у Бијељини.