latinica  ћирилица
02/06/2017 |  16:04 | Аутор: РТРС

Приватно острво за само 495 долара (ВИДЕО)

Многи идеалан одмор замишљају далеко од града, гужве и људи, па се осамљено приватно острво чини као идеална дестинација. Иако многи нису у могућности да то себи и приуште, постоји једно мjесто невjероватно приступачно, када је цијена у питању.
Мало острво - Фото: Screenshot
Мало острвоФото: Screenshot

Мјесто звано Берд Ајланд које припада Белизеу могуће је изнајмити за 495 долара за ноћ путем сајта "Airbnb". У односу на хотелски смјештај, велика је разлика, али ако се узме у обзир да је ријеч о приватном острву које вам је у потпуности на располагању, веома је повољно.

Гостима су на располагању три спаваће собе и једно купатило, а како је најбиже мјесто Пласенсија удаљено 20 минута, гости ће моћи да уживају у тоталној приватности. У опису понуде назначено је да је превоз до острва и назад омогућен из Пласенсије, али да храна није укључена у цијену осим појединих зачина.

Такође, они који се одлуче за одмор на овом острву између осталог имаће на располагању два кајака, плажу и роштиљ. Оно што је такође битно, јесте да се мјесто могуће резервисати минимум четири дана, али се не може остати више од седам.

Извор: Агенције