latinica  ћирилица
06/06/2017 |  15:34 ⇒ 15:37 | Аутор: РТРС

Бањалука: Романтична просидба

Бањалука је одавно постала град љубави, који је изродио многе предивне везе и у којем су многе даме изабранику свог срца рекле "Да". Једна од тих љубави је и она између Божидара Пргоњића и Дарије Малашић.
Необична просидба у Бања Луци  (Фото:nezavisne.com) -
Необична просидба у Бања Луци (Фото:nezavisne.com)

Ово двоје младих људи упознали су се прије више од двије године, а од тада се распламсала љубав која је довела до предивне везе. Божидар је, сада двије године касније одлучио да запроси своју драгу. Уз помоћ неколико другара и добрих људи смислио је оригиналан начин за то. Наиме, он је снимио видео о томе како су се упознали и како је њихова веза текла.

Одвео је Дарију у шетњу кроз Господску улицу гдје су двојица момака пјевали пјесму "Моја Јулија", која је од самог почетка пјесма њихове љубави. Један од музичара је Дарији дао букет у коме се налазио прстен, али то она није знала. Након тога њих двоје су отишли у један бањалучки ресторан гдје је Божидар Дарији дао да гледа видео. На крају видеа Божидар је ушао и запросио Дарију. Она је наравно пристала, а од узбуђења није могла да изговори "Да" већ је само потврдно климнула главом.

Извор: Независне новине