latinica  ћирилица
24/08/2017 |  08:46 ⇒ 22:59 | Аутор: РТРС

Партизан у Мађарској за пласман у Лигу Европе

Фудбалери Партизана ће у 20 сати, у мађарском месту Фелчут, одиграти реванш меч за пласман у Лигу Европе са Видеотоном, послије 0:0 у Београду.
Лига Европе: Видеотон-Партизан (Илустрација: РТРС) -
Лига Европе: Видеотон-Партизан (Илустрација: РТРС)

Фудбалери Партизана Немања Р. Милетић и Данило Пантић поручили су из Мађарске да су свјесни тежине реванша против Видеотона у плеј-офу за пласман у Лигу Европе, али да вјерују у пролаз.

У првом мечу у Хумској није било голова, па црно-бијелима "игра" и сваки реми са постигнутим поготком.

"Нећемо се залијетати, али ако дамо гол, мислим да ће да буде велики плус за нас. У првој утакмици се много више писало о тренеру Видеотона Марку Николићу, али мислим да нам је сада лакше, јер и ми њих сада боље познајемо. Та утакмица била је ружна за око, али имамо позитиван резултат, овде је мали стадион, али неће нам то бити проблем, треба да се концентришемо на нашу игру", изјавио је Милетић.

Млади везни играч Пантић, повратник међу црно-бијеле, рекао је да се за овакве утакмице живи и да не постоји ни најмањи разлог за страх.

"Треба да се опустимо, да играмо фудбал. Они ће имати терет домаћег терена, тако да се наш гол рачуна двоструко. Мислим да нас у првој утакмици Николић није надмудрио, већ је само контролисао наше квалитете. Мислим да ће сада све другачије да се одвија", изјавио је Пантић.

Извор: РТС