latinica  ћирилица
07/09/2017 |  10:22 ⇒ 13:07 | Аутор: РТРС

Влада Српске о Нацрту закона о бањама

Влада Републике Српске разматраће данас Нацрт закона о бањама.
Влада Републике Српске  (Фото:vlada.rs) -
Влада Републике Српске (Фото:vlada.rs)

На предложеном дневном реду је и информација у вези са активностима на закључењу колективног уговора Мјешовитог холдинга Електропривреда Републике Српске и приједлог колективног уговора.

Министри ће разматрати информацију о законској регулативи БиХ и Републике Српске у областима сјемена и садног материјала и проблематици увоза сорти сјемена, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе с јавношћу.

Влада ће разматрати и информацију о немогућности успостављања информационог центра Међународног кривичног суда за бившу Југославију, те информацију о извјештају о раду Савске комисије за период од 1. април 2016. до 31. марта ове године.

На дневном реду данашње сједнице је и извјештај о спроведеном поступку отварања и вредновања понуда на јавни позив за за додјелу концесије за експлоатацију техничког грађевинског камена - кречњака на лежишту "Црни вир" у општини Челинац.

Биће разматран и збирни извјештај о спроведеном оцјењивању државних службеника и намјештеника запослених у органима управе Републике Српске за период од 1. јула до 31. децембара 2016. године.

Извор: СРНА