latinica  ћирилица
11/09/2017 |  14:20 | Аутор: РТРС

На подручју Гацка откривени илегални мигранти

Службеници Граничне полиције БиХ данас су у граничном појасу на подручју Гацка спријечили илегални прелазак границе двојице држављана Алжира који су стигли из Црне Горе.
Гранична полиција БиХ - Фото: РТРС
Гранична полиција БиХФото: РТРС

Из Граничне полиције БиХ саопштено је да су данас на подручју Бијељине откривена три лица из Пакистана која нису посједовала идентификационе документе.

На Међународном аеродрому Бањалука на лету из Београда службеници Граничне полиције нису дозволили улазак двојици држављана Турске због неиспуњавања услова. У складу са Законом о странцима, уручена су им рјешења о одбијању уласка у БиХ, те ће бити враћени у Београд.

Припадници Граничне полиције јуче су на Аеродрому Сарајево ухапсили лице чији су иницијали Н.К. /53/, јер је установљено да га потражује Основни суд у Бањалуци због кривичног дјела насилничко понашање.

Држављанин БиХ на стигао је на сарајевски аеродром летом из Београда, а предат је службеницима Судске полиције Источно Сарајево.

На Аеродрому Сарајево на лету из Беча ухапшен је двадесетседмогодишњи Е.М. након што је утврђено да га потражује Општински суд у Високом због продуженог кривичног дјела тешка крађа. Он је предат службеницима Одјељења судске полиције у Зеничко-добојско кантону.

Извор: СРНА