latinica  ћирилица
08/10/2017 |  09:33 ⇒ 20:39 | Аутор: РТРС

Сутра Србија-Грузија, пренос од 20.45 на РТРС (ВИДЕО)

Фудбалери Србије одлучујућу утакмицу за пласман на Свјетско првенство играју сутра против Грузије у Београду. За директан пласман на Свјетско првенство Србији је потребна побједа.
Квалификације за СП 2018: Србија-Грузија (Илустрација: РТРС) -
Квалификације за СП 2018: Србија-Грузија (Илустрација: РТРС)

Фудбалери Србије нису искористили прву прилику да изборе директан пласман на Свјетско првенство, изгубивши у Бечу од Аустрије, 3:2, али добра је вијест да још све држе у својим рукама и да ће пред домаћом публиком на стадиону "Рајко Митић" сутра од 20.45 имати још једну шансу да директно "овјере" пласман на Мундијал.

Посљедњи ривал "орловима" у овим квалификацијама биће национални тим Грузије који је у првом мечу у Тбилисију показао добру игру, али и немоћ пред Србијом која је славила 3:1.

Ситуација је кристално јасна и изабраницима Славољуба Муслина је, да не би зависили од осталих резултата, потребна побједа како би се директно пласирали на Свјетско првенство.

Српски фудбалери скупили су до сада 18 бодова, што је бод односно два више од Велса и Ирске, који играју међусобно у посљедњем колу квалификација, а теоретски српском тиму може бити довољан и бод.

Најважнију утакмицу Србије у посљедњем колу квалификација против селекције Грузије, која ће бити играна сутра, од 20.45 минута преносиће наша телевизија.