latinica  ћирилица
08/10/2017 |  13:58 ⇒ 19:46 | Аутор: РТРС

Радојичић: Нови Градски одбор побјеђује и 2018. и 2020. године

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Игор Радојичић рекао је да очекује да ће Градски одбор, који данас буде изабран, изнијети изборну побједу 2018. године, као и 2020. године на локалним изборима.
Игор Радојичић - Фото: РТРС
Игор РадојичићФото: РТРС

Радојичић је напоменуо да је Градски одбор, којем истиче мандат, био веома успјешан у три изборна циклуса у којима је извојевао три изборне побједе.

"Иза нас је веома успјешан четверогодишњи мандат, али истиче редовни мандат и данас бирамо нови Градски одбор СНСД-а Бањалука... У новом Градском одбору имамо 116 старих и 115 нових чланова и Градска организација увијек има простора за нове људе", рекао је Радојичић новинарима пред почетак Изборне конференције Градског одбора СНСД-а Бањалука.

Радојичић је напоменуо да се на Изборној конференција само бира Градски одбор, који ће на првој наредној сједници за двије седмице изабрати предсједника, потпредсједнике, секретара.

Према његовим ријечима, Бањалука је највећа организација СНСД-а међу свим политичким партијама у Српској, а можда и у БиХ, јер са овим даном има више од 26.000 регистрованих чланова, 247 мјесних одбора, 16 рејонских одбора, те 10 комисија и савјета.

Радојичић је додао и да ће на Изборној конференцији бити усвојен четворогодишњи извјештај о раду.

Изборној конференцији СНСД-а присуствује потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић, чланови Градског обора, руководство СНСД-а.

Извор: Срна