latinica  ћирилица
10/10/2017 |  10:58 ⇒ 11:14 | Аутор: РТРС

Пријовић: Ту сам када гори, најдражи гол у каријери

Српски фудбалер Александар Пријовић, стријелац гола који је одвео репрезентацију Србије на Свјетско првенство, истиче да је против Грузије постигао најважнији погодак у каријери.
Јунак побjеде: Александар Пријовић - Фото: ТАНЈУГ
Јунак побjеде: Александар ПријовићФото: ТАНЈУГ

Нападач солунског ПАОК-а као резервиста својим дебитанским голом за државни тим донео је тријумф Србији над Грузијом са 1:0 на стадиону "Рајко Митић".

"Ово се сања од кад сте дете, није могло боље. Заслужили смо да одемо на Мундијал у Русији. Много сам срећан, драго ми да сам помогао", рекао је синоћ Пријовић после утакмице.

Пријовић је описао како се осећао у тренутку прославе гола.

"Захвалио сам се Богу за све године што сам чекао да ми се укаже оваква шанса. Уживао сам, иако нисам имао ваздуха када су саиграчи скочили на мене", навео је он.

Признао је да је добио много честитки и из Швајцарске, гдје је рођен.

"Није битно гдје сам рођен, ја сам Србин и то сам увијек говорио. Тако се осјећам, ово је велики дан за мене. Добио сам много порука и позива, честитки из Швајцарске. Најважнија је била побједа, а не ко је дао гол. Ту сам када гори, када се одлучује, најдражи погодак у каријери", закључио је Пријовић.

Репрезентација Србије као првопласирана из Д квалификационе групе изборила је директан пласман на Свјетско првенство у Русији.

Извор: Танјуг