latinica  ћирилица
10/10/2017 |  15:46 ⇒ 15:46 | Аутор: РТРС

Кирјос открио зашто је изашао са терена у Шангају

Ник Кирјос, који је поново направио глупост на Мастерсу у Шангају, образложио је на друштвеним мрежама зашто је напустио меч против Стива Џонсона.
Ник Кирјос - Фото: Getty Images
Ник КирјосФото: Getty Images

Кирјос је предао меч првог кола Џонсону без икаквог образложења послије изгубљеног првог сета, а чинило се да је то због судијске опомене коју је добио у тај брејку.

Међутим, Аустралијанац је написао да је разлог здравствене природе и да није могао да издржи.

"Народе, желим да се извиним навијачима у Шангају и све оне који су данас гледали меч на ТВ екранима. Борим се са стомачним вирусом у посљедња 24 сата, покушао сам да будем спреман, али сам се мучио на терену, што је било очигледно од првог поена", написао је Кирјос, а потом додао да га је омела и нова повреда.

"Раме је почело да ме боли на данашњем тренингу, ни то није било од помоћи и, када сам изгубио први сет, нисам имао довољно снаге да наставим јер нисам много јео у посљедња 24 сата".

Он је казао да ће покушати да се опорави како би се публици одужио у дублу.

"Надам се да ћу бити спреман за дублове, одлуку ћу донијети сутра ујутру и надам се да ће ми сан добро доћи јер нисам добро спавао. Уништен сам јер сам желио да наставим послије доброг турнира у Пекингу и завржим сезону снажно. Урадићу све што могу да то и остварим", закључио је Кирјос.

Извор: Б92