latinica  ћирилица
13/10/2017 |  08:27 ⇒ 09:35 | Аутор: РТРС

Теодосић и Богдановић одлични у дуелу својих клубова

Лос Анђелес Клиперси побиједили су са 104:87 Сакраменто Кингсе, а одличне партије за своје тимове одиграли су Милош Теодосић и Богдан Богдановић.
Тео и Богдан бриљирали, Клиперси победили Кингсе - Фото: TANJUG, REUTERS, AFP, BETA
Тео и Богдан бриљирали, Клиперси победили КингсеФото: TANJUG, REUTERS, AFP, BETA

До посљедње деонице гледали смо неизвјесну утакмицу, а онда су Клиперси додали гас и и на крају убједљиво славили у предсезонском мечу.

Милош Теодосић на паркету је провео 23 минута и за то вријеме је постигао осам поена уз шест асистенција, два скока и двије украдене лопте.

Тео није много форсирао у нападу, пошто је из игре шутирао 3/5, а требало би напоменути да је од ових шест успјешних додавања неколико било у његовом стилу. Такође, Милошев +/- био је плус 13.

Са друге стране, Богдан Богдановић на терену је играо 18 минута, а учинак му је био веома добар – 13 поена и један скок уз шут из игре 5/9, тројке 3/4. Исто као и код Теа, док је Богдан био на паркету Кингси су били пет поена у плусу, односно +/- му је био плус 5.

Репрезентативац Србије је умало био најефикаснији у редовима Кингса пошто је само Зек Рендолф убацио више поена од њеага – 14. Иначе Богдановић је морао да изађе са терена због повреде зглоба, али за сада није познато колико је она озбиљна.

Поред овог меча, одигран је још један у којем су Далас Меверикси победили Атланта Хоксе са 108:94. Клавел је био најефикаснији са 19 поена у редовима Мавса, док је Хоксе предводио Кент Бејзмор са 20 поена, шест скокова и пет асистенција.

Извор: Б92