latinica  ћирилица
21/10/2017 |  15:08 ⇒ 22/10/2017 | 09:20 | Аутор: РТРС

Љубав не познаје границе - прича о несвакидашњој љубавној драми (ВИДЕО)

У свијету формалних мејлова и кратких порука, остали смо затечени љубавном причом која је освојила регион. Заљубљена Илариа, тражи Маринка, човјека који јој је 2014. украо срце.
Несвакидашња љубавна прича - Фото: РТРС
Несвакидашња љубавна причаФото: РТРС

Писма редовно пристижу у Поште Српске, у потрагу за Маринком кренули су сви.

Љубавна писма и даље маме уздахе. Романтична и смјела ускоро би могла пасти у заборав. Једно такво доспјело је у жижу јавности. Илариа мјесецима тражи Маринка из Бањалуке. Након првог писма, у Поште Српске стигла су још два. 

"Прво писмо смо добили прије два мјесеца и онда је Илариа послала и друго писмо прије мјесец дана. Морамо рећи да су оба писма написана на лошем енглеском и на лошем њемачком језику. Ми смо се надали да ћемо наћи више података на основу којих би можда могли пронаћи Маринка, али нажалост безуспјешно", рекла је портпаролка Пошта Српске Жељка Кољанчић.

Писма откривају романтичну причу.  Упознали су се у Њемачкој, гдје су обоје радили, она у ресторану, а он као грађевински радник. Убрзо је свако отишао на своју страну, Маринко у Бањалуку, а Илариа у Италију, гдје данас ради. Три године касније, баш у ове јесење дане, Илариа жели вратити љубав у своје срце, на опште одушевљење вјечитих романтичара.

"Људи су то прихватили с великим занимањем, са шалом. Нажалост нисмо га успјели пронаћи, али се надамо да ће се нешто десити", додала је Кољанчић.

Нажалост, наша потрага за данас није уродила плодом. Наведени бројеви телефона као да не бране боје љубави.

Бањалучани романтични и мили чекају разрјешење ове готово филмске љубавне драме. Они у познијим годинама признају, и сами су радо писали писма.

Надамо се да ће добре вијести о Маринку стићи, јер заљубљена Илариа мјесецима чека свог принца на бијелом коњу. Да ли заиста принчеви постоје и да ли је Маринко био искрен у љубави с овом дамом? Е том одговору се радујемо, наравно, вјерујући у љубав.