latinica  ћирилица
21/10/2017 |  18:08 ⇒ 22/10/2017 | 09:20 | Аутор: РТРС

Предивно свједочанство животу и љубави

Када је брак у питању сви се надају дугом и снажном браку. То је брак који траје 50, 60 или 70 година. Буђење покрај љубави свог живота и заљубљивање у ту особу сваким даном све више и више. Такав су брак Винстон и Џенет Хауис имали.
Винстон и Џенет Хауис   (Фото:stilzivota.net) -
Винстон и Џенет Хауис (Фото:stilzivota.net)

33 године, Винстон је уживао живот с једином особом коју је икада волио. Она је имала његово срце, а он њезино, пише Феитхит.

Али, 1995. Јанет је преминула од срчаног удара. Имала је само 50 година те је постала дио срца који је Винстону недостајао. Као начин да одржи сјећање на своју супругу дошао је на идеју да на земљишту величине 453247 квадратних метара, иза своје фарме, засади неколико хиљада храстових стабала.

Стабла нису засађена насумично. У средини дрвећа открила се огромна чистина у облику срца.

"Када је све било довршено, поставили смо клупу у поље, гледала је на мјесто гдје је она прије живјела. Понекад одем тамо, само како бих сједио и размишљао о стварима. То је посебан и дуготрајан начин да одржим сјећање на њу."

Данас, више од 20 година касније, дрвеће је израсло и претворило се у Винстонову особу шуму на тој фарми.

У средини те шуме лежи чистина у облику срца, коју он наставља да посјећује како би сједио са "својом супругом".

Срце у средини шуме (Фото:stilzivota.net)

"Срце показује на Вотон Хил, одакле је Јане - рекао је, "Посадили смо нарцисе у средини који цвјетају у прољеће."

Винстонова чистина била је породична тајна све до 2012. Не може се видјети кроз шуму с пута, те нико није знао да постоји. Једног јутра, човјек који је летио у балону наишао је на спектакуларан поглед изнад Винстонове фарме.

"Имам свој балон и врло често летим – али ово је био један од најневјеројатнијих призора које сам икада видио с висине," објаснио је, и наставио "било је то савршено срце скривено од погледа – не бисте знали да је тамо. Можете само замислити љубавну причу."

Како је ово предивно свједочанство животу и љубави које су Винстон и Џенет дијелили. Његов брак трајао је 33 године, али ће ова успомена остати подсјетник да ће њихова љубав трајати вјечно.

 

Извор:stilzivota.net