latinica  ћирилица
08/11/2017 |  12:15 ⇒ 13:22 | Аутор: РТРС

Чубриловић: Честитка Савчићу и члановима БОРС-а

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић честитао је предсједнику Борачке организације Републике Српске Миломиру Савчићу и свим члановима ове организације крсну славу Митровдан, са жељом да прославу сваке наредне године борци дочекају у бољим условима.
Недељко Чубриловић - Фото: РТРС
Недељко ЧубриловићФото: РТРС

"У име Народне скупштине Републике Српске и своје име, вама и свим члановима Борачке организације Републике Српске упућујем искрене честитке поводом прославе Митровдана, крсне славе Борачке организације Републике Српске", навео је Чубриловић у честитки.

Чубриловић је истакао да је ово још једна прилика да се свим борцима Републике Српске ода признање за велике заслуге у очувању Републике Српске и одбрани слободе српског народа у БиХ, у протеклом одбрамбено-отаџбинском рату.

"Обиљежавање крсне славе Борачке организације прилика је да се са поштовањем и захвалношћу сјетимо свих оних који су за Републику Српску и српски народ дали властити живот и да одамо признање свим ратним војним инвалидима. Желим вам да крсну славу прославите у миру, свечано и достојанствено и да прославу сваке наредне године борци дочекају у бољим условима", навео је Чубриловић.

Он је изразио увјерење ће Народна скупштина, Влада и БОРС и у наредним годинама наставити заједно да раде на рјешавању свих питања борачке популације и побољшању њиховог положаја.

Честитке БОРС-у упутили су и предсједник Републике Српске Милорад Додик и предсједница Владе Републике Спрске Жељка Цвијановић.