latinica  ћирилица
08/11/2017 |  14:30 | Аутор: РТРС

Уникаха пушта српски трио на меч са Грузијом у борби за Мундобаскет

Српска кошаркашка репрезентација моћи ће да на мечу са Грузијом, 27. новембра у Београду, у оквиру квалификација за Свјетско првенство, рачуна на српски трио из Уникахе.
Кошаркаши Србије (Фото:  fiba.basketball) -
Кошаркаши Србије (Фото: fiba.basketball)

Управа клуба из Малаге допустила је Немањи Недовићу, Драгану Милосављевићу и Дејану Муслију да се прикључе "орловима" за поменуту утакмицу, па ће селектору Ђорђевићу бити на располагању јачи тим него за меч са Аустријом, који је на програму три дана раније.

Подсјетимо, српска репрезентација ће се окупити 21. новембра у главном граду Србије и тренираће у дворани "Александар Николић", гдје ће у петак 24. новембра од 20 сати одиграти меч првог кола квалификација за Мундобаскет против Аустрије, а три дана касније, у понедјељак 27. новембра, Србија ће у другом колу на истом мјесту у истом термину угостити Грузију.

Недовић, Милосављевић и Мусли неће моћи да помогну орловима против Аустријанаца, јер истог дана са Уникахом играју евролигашки меч против московског ЦСКА, али би послије дуела са "армејцима" требало да се придруже саиграчима из националне селекције.

Извор: Блиц