latinica  ћирилица
08/11/2017 |  19:33 ⇒ 20:43 | Аутор: РТРС

Сат времена са Радојичићем на друштвеним мрежама (ВИДЕО)

Пратећи развој технологије, политичари све чешће са грађанима комуницирају на друштвеним мрежама. Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић по томе је одавно препознатљив, а на прву годишњицу манадата, директно је одговарао на питања грађана.
Игор Радојичић - Фото: РТРС
Игор РадојичићФото: РТРС

Радојичић је данас одговарао на више од 200 питања која су на његов Фејсбук или Твитер налог пристигла у сат времена. Градоначелник каже да је свакодневно у контаку с грађанима, те да је оваква комуникација и те како корисна.

- Све је већи број корисника друштвених мрежа. Много људи је на Фејсбуку, Твитеру и другим мрежама, а то се видјело и по овоме данас. Сат времена одговарао сам на питања, углавном о комуналној проблематици. Очекивано, било је доста питања, попут оних када ће у некој улици бити рјешена расвјета и слично - рекао је Радојичић.

Они који нису имали прилику да градоначелника питају на друштвеним мрежама, учинили су то пред камером РТРС-а. Питају градоначелника шта ће бити са проблемом гријања.

Радојичић каже да је ово питање и данас било једно од најчешћих. Оправдање има јер се, каже, ради о великом пројекту.

- Изградња топлане за шест мјесеци ће бити рекордна, то није шпорет, то је термоелектрана од 50 мегавата са својом комплетном техником, финансијском и правном страном. Сваки дан можете видјети да се ради на инсталацији опреме, како би нова топлана што прије почела са радом и грађани били задовољни гријањем - навео је Радојичић.

Буду ли незадовољни, сада знају да сваки проблем градоначелнику могу пријавити и на друштвеним мрежама.