latinica  ћирилица
14/11/2017 |  20:16 ⇒ 20:17 | Аутор: РТРС

Новогодишњи спектакл на Јахорини, госте забавља Жељко Јоксимовић (ВИДЕО)

Ове године на Јахорини биће незабораван новогодишњи дочек, на отвореном. Госте ће, на планини, забављати један од најпознатијих пјевача и композитора региона Жељко Јоксимовић. Биће то ноћ за памћење – поручују из Олимпијског центра.
Жељко Јоксимовић на Јахорини - Фото: РТРС
Жељко Јоксимовић на ЈахориниФото: РТРС

"Вртоглаво добра зима" – слоган је Олимпијског центра Јахорина за предстојећу скијашку сезону. Ове зиме модернија, богатија и ведрија олимпијска планина са мноштвом нових садржаја, дочекаће госте.

Дејан Љевнаић, директор Олимпијског центра Јахорина, истакао је да им је задовољство ичаст да сарађују с Јоксимовићем чиме ће обрадовати све госте ове зимске љепотице.

"Од ове године, Јахорина је коначно у кругу оних који организују спректакуларне догађаје забавног карактера, а Жељков новогодишњи концерт је свакако један од њих. Желио бих да напоменем да се улаз на концерт неће наплаћивати, те вас све позивамо да заједно будемо дио великог новогодишњег музичког спектакла на Јахорини", рекао је Љевнаић.

Жељко Јоксимовић је нагласио да га радује сваки дочек Нове године.

"Сада се посебно радујем јер ћу бити на Јахорини. Волим ову планину и драго ми је што сваке године напредује понуда, што се уређују стазе и што је данас и мојим суграђанима Јахорина дестинација за одмор и скијање. Хвала компанији М:тел и Олимпијском центру Јахорина на позиву да се заједно проведемо и дочекамо 2018. годину. Ја могу да обећам сјајан провод. Публика ме познаје и зна да увијек дам максимум, а тако ће бити и сада", рекао је Јоксимовић.

Поред најаве за прославу новогодишње ноћи, представљен је цјелокупан забавни садржај, који ће Олимпијски центар “Јахорина” понудити посјетиоцима током предстојеће 2017/2018. зимске сезоне. У плану су бројни музички спектакли током цијеле сезоне, а први у низу предвиђен је за свечано отварање ски сезоне 14. децембра.