latinica  ћирилица
02/12/2017 |  10:51 | Аутор: РТРС

Митровић: Боље није могло, видим нас у осмини финала

Српски репрезентативац Александар Митровић сматра да "Орлови" могу да изборе добар пласман на Свјетском првенству које се наредне године одржава у Русији.
Александар Митровић (Фото:.alo.rs) -
Александар Митровић (Фото:.alo.rs)

Жријебом у Кремљу је одлучено да ће Србија у групи Е за противнике имати Костарику, Швајцарску и Бразил, који је у изузетној форми у посљедњих 12 мјесеци.

- Боље није могло! Прво, распоред нам иде на руку. Бразилци су нам остали за крај групне фазе, као посластица. Имамо прилику да многе ствари ријешимо у прва два кола. Али Швајцарци и Костариканци заслужују максимално поштовање. Ипак, са њима у најмању руку можемо да се носимо. Костаруку не познајем најбоље, а Швајцарска је слична нашем ривалу из квалифиакција - Аустрији. Чврста и дисциплинована - рекао је Митровић.

Нападач Њукасла прогнозирао је докле "Орлови" могу на Мундијал.

- Видим нас у осмини финала. Ко је у групи са Нијемцима? Шведска, Кореја и Мексико... Изгледа, послије свега, да је тај наш окршај логична прогноза - закључио је репрезентативац Србије.

Репрезентативац Србије Душан Тадић такође је задовољан жријебом у Кремљу.

- Добили смо добру групу, с атрактивним противницима. Мислим да бисмо требали да будемо задовољни... Биће тешко, али надам се да ћемо проћи даље. Можемо да се носимо са свим екипама - истиче играч Саутемптона.

Извор: Б92