latinica  ћирилица
05/12/2017 |  16:27 ⇒ 18:23 | Аутор: РТРС

Стевандић у Модричи: Општина која је примјер за остале (ВИДЕО)

Kвалитетним развојним програмима и најмањом стопом задужености, Модрича може бити примјер другим локалним заједницама у Републици Српској, рекао је током посјете овој општини потпредсједник Народне скупштине Српске, Ненад Стевандић.
Стевандић у Модричи - Фото: СРНА
Стевандић у МодричиФото: СРНА

Након састанка са начелником општине Модрича, Младеном Крекићем, Стевандић је истакао да постоји добра сарадња руководства Народне скупштине и ове локалне управе.

Крекић  је нагласио да очекује наставак подршке институција Српске у реализацији неколико значајних пројеката планираних у 2018. години. Најавио је да је за наредну годину планирано уређење централног трга `Доктор Милан Јелић`, почетак изградње заштитног насипа на ријеци Босни у насељу Модрича четири, те изградња оборинске и канализационе мреже у граду.

Он је истакао да је Стевандића упознао и са стањем буџета који ће, према недавно усвојеном нацрту, и у наредној години биљежити благи раст.

Крекић и Стевандић су посјетили ново дјечије обданиште у коме од почетка рада у септембру, заједно са другом дјецом бораве и дјеца са сметњама у развоју.

Извор: Т. Благојевић/РТРС