latinica  ћирилица
07/12/2017 |  10:55 ⇒ 19:53 | Аутор: РТРС

Додик: Ништа ново у недипломатском понашању Бакира Изетбеговића (ВИДЕО)

Предсједник Српске Милорад Додик изјавио је за нашу телевизију да у недипломатском понашању Бакира Изетбеговића, током посјете чланова Предсједништва БиХ Београду, не види ништа ново.
Милорад Додик - Фото: Screenshot
Милорад ДодикФото: Screenshot

Разлика је каже у томе што је договор који је постигнут на састанку са Александром Вучићем, оспорио одмах, а није чекао да се врати у Сарајево као раније.

- Наравно нисам ни имао илузују о томе да је Вучић очекивао било какав договор са предсјендиштвом. Србија остаје снажан и навјажнији фактор стабилности у региону. Да би успјела у тој мисији потребно је да има партнере. Очигледно је да Бих нема структуре које могу бити партнери за додатну стабилизацију и то је оно што је дефицит тог састанка. Али, напори Србије да обезбиједи стабилност региона, апсолутно је видљива кроз овај састанак - поручио је Додик.

Изетбеговић је јуче у Београду у току заједничке конференције за новинаре са предсједником Србије Александром Вучићем демантовао наводе који се односе на питање Косова, а које је само неколико минута прије изнио предсједавајући Предсједништва БиХ Драган Човић.