latinica  ћирилица
07/12/2017 |  11:16 | Аутор: РТРС

Ухапшена два лица због 13 кривичних дијела

Полиција из Теслића ухапсила је два лица са подручја ове општине чији су иницијали С.К. и С.Ђ. због основа сумње да су заједно са седамнаестогодишњаком из Теслића извршили 13 кривичних дијела крађе и оштећења туђе ствари, саопштено је из Полицијске управе Добој.
Полиција Републике Српске - Фото: РТРС
Полиција Републике СрпскеФото: РТРС

Из полиције наводе да су наведена лица ухапшена јуче, када је извршен и претрес породичне куће коју као чланови породичног домаћинства користе С.К. и малољетно лице, као и претрес породичне куће и помоћних просторија које као члан породичног домаћинства користи С.Ђ.

Приликом претреса пронађен је дио украдених предмета и предмета за које се сумња да су кориштени приликом извршења кривичног дјела.

Пронађено је и нерегистровано путничко возило марке "субару" које су наведена лица украла 1. децембра, а које се налазило необезбијеђено поред регионалног пута у мјесту Младиковине, у општини Теслић.

Против наведених лица Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен извјештај због четири кривична дјела крађа, седам кривичних дјела тешка крађа и два кривична дјела оштећење и одузимање туђе ствари.

Извор: СРНА