latinica  ћирилица
15/02/2018 |  14:23 | Аутор: РТРС

"ОК фест" од 6. до 8. јула

Пети "Нектар ОК фест" биће одржан на Тјентишту од 6. до 8. јула, најавили су данас организатори овог јединственог музичког фестивала.
ОК Фест на Тјентишту - Фото: РТРС
ОК Фест на ТјентиштуФото: РТРС

У саопштењу се наводи да "Нектар ОК фест" и ове године наставља своју мисију најбоље забаве, дружења, провода и адреналинског доживљаја у једном од најљепших националних паркова у овом дијелу Европе.

Организатори наводе да ће Национални парк /НП/ "Сутјеска" 6, 7. и 8. јула бити "епицентар осмијеха, позитивних мисли и енергије посјетилаца из цијеле регије, који ће уз врхунске извођаче и бројне друге садржаје и овога љета бити дио ОК авантуре".

"Мало је простора на свијету гдје ћете на једном мјесту наћи највиши планински врх у земљи, јединствену прашуму у Европи, недалеко и најдубљи европски кањон и још много других љепота и вриједности. Али чуда су могућа, баш у НП `Сутјеска`. Баш зато и јесмо ту да вам кроз тродневну ОК авантуру покажемо макар дио овог феноменалног простора који вас неће оставити равнодушним", наводе организатори.

У саопштењу се додаје да ће ускоро бити објављена и листа бендова који ће учествовати на фестивалу, као и пакети понуде.

Извор: СРНА