latinica  ћирилица
09/03/2018 |  20:57 ⇒ 21:04 | Аутор: РТРС

Цвијановић: Бањалучка организација младих снажна полуга странке

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић оцијенила је да је бањалучка организација Младих социјалдемократа снажна полуга ове странке.
Цвијановић - СНСД Бањалука - Фото: РТРС
Цвијановић - СНСД БањалукаФото: РТРС

"Јачамо своју структуру спремајући се за долазеће изборе, а млади представљају једну од најјачих снага у оквиру СНСД-а, заједно са женама, које имају своју организацију и активно учествују у свим политикама", рекла је Цвијановићева новинарима у Бањалуци гдје је присуствовала 6. изборној градској конференцији младих на којој је за предсједника реизабран Александар Бузаковић.

Она је истакла да су млади у оквиру СНСД-а креатори многих добрих рјешења, која се данас спроводе са нивоа Владе Републике Српске.

"То значи да је цијели низ програма који долазе као подршка породици, омладини и студентима, настао управо у оквиру наше организације младих", рекла је Цвијановићева.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Игор Радојичић изразио је очекивање да ће млади заједно са новим Градским одбором имати много нових идеја и приједлога, јер у Бањалуци постоји широк фронт могућности дјеловања.

"Бањалука је универзитетски и град младих, тако да се надам да ће ново руководство организације младих дати свој допринос и градској организацији СНСД-а, али и цијелој Бањалуци, са цијелим низом иницијатива и акција", рекао је Радојичић.

Бузаковић је рекао да су планови овог одбора младих у наредном периоду креирање одређених политика, с обзиром да слиједе избори, на којима ће и млади имати своје кандидате на листама.

"Циљ нам је да креирамо јаку структуру младих, која ће дати подршку нашим кандидатима на изборима", каже Бузаковић.

Предсједник Младих социјалдемократа /МСД/ Денис Шулић рекао је да је бањалучка организација младих најмасовнија и да је СНСД у све велике побједе кретао из Бањалуке.

"Ова изборна конференција покреће нас и означава паљење мотора СНСД-а за побједу у октобру", рекао је Шулић.

Извор: СРНА