latinica  ћирилица
13/03/2018 |  08:50 ⇒ 20:47 | Аутор: РТРС

ЛШ: Манчестер јунајтед - Севиља

Вечерас су на програму двије реванш утакмице осмине финала Лиге шампиона. Манчестер јунајтед дочекује Севиљу након прве утакмице без голова и овај дуел је у току нашем програмуа у другој утакмици Рома ће пред својим навијачима покушати да надокнади предност Шахтјора од 2:1.
ЛШ: Манчесетер Јунајтед-Севиља (Илустрација: РТРС) -
ЛШ: Манчесетер Јунајтед-Севиља (Илустрација: РТРС)

За вечерас и сутра вече заказане су посљедње утакмице осмине финала Лиге шампиона, а првог дана на програму су реванши у Манчестеру и Риму. Екипа Жозеа Муриња напумпана самопоуздањем, због побједе у дербију против Ливерпула, чека опасну Севиљу која је у првом мечу у Андалузији надиграла Јунајтед, али је завршено без голова. Управо се тада повредио најскупље плаћени фудбалер Јунајтеда икад Пол Погба и готово сигурно пропушта и овај меч. 

"Одиграли смо прву утакмицу са њима без голова и то баш и није добар резултат. Опет добро је да о себи одлучујемо код куће и знамо да морамо побиједити. Уопште није важно са колико разлике ћемо побиједити, није важно да ли ће резултат бити 1:0, 2:1 или 5:4. Ако не побиједимо то ће бити велико разочарење", рекао је тренер Манчестер јунајтеда Жозе Мурињо.

Севиља на четвртфинале Лиге шампиона чека пуних 60 година. За викенд изгубила је дерби првенства од Валенсије, али тренер Монтела је одморио неке играче на том мечу.

Рома дочекује Шахтјор на Олимпику и мора да надокнади предност украјинског шампиона од 2:1. Гол Ченгиза Ундера за Рому има велики значај пошто у четвртфиналу није играла од 2008.године. Римљани су добру увуертиру направили побиједивши Торину у Серији са 3:0.

"Ова утакмица може да нам значи много, цијелом граду. Можемо по четврти пут у нашој историји да дођемо до четвртфинала и то би било сјајно. Зато ћемо покушати да одиграмо најбоље што можемо", истакао је фудбалер Роме Алесандро Флоренци.

Шахтјор такође има чему да се нада, јер ове сезоне биљежи одличне резултате и покушаће да направи изненађење у Риму. Обје утакмице се играју од 20 часова и 45 минута, а на нашем програму погледајте дуел Манчестер јунајтед - Севиља.