latinica  ћирилица
13/03/2018 |  15:55 | Аутор: РТРС

Милојевић: Једини лијек је добра игра против Мачве

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић каже да је радио на психолошком плану са екипом и да очекује помак у игри и побједу против Мачве у четвртфиналу Купа Србије. Сусрет је на програму у сриједу од 15 часова и 30минута у Шапцу.
Владан Милојевић - Фото: Novosti.rs
Владан МилојевићФото: Novosti.rs

"Играмо у спортском граду, добро знамо шта Мачва значи Шапцу, налазе се тамо гдје припадају-у елити српског фудбала. Добар тим, дисциплинован, добро вођен од тренера Аничића. Знамо шта су наши циљеви, да одиграмо на најбољи начин и очекујем да нас подршка са трибина носи до доброг резултата", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

Послије кикса протеклог викенда против Напретка (1:1), Милојевић истиче да је меч против Мачве, први од два ове недјеље, прилика за поправни.

"Тешко је такмичење, вољели бисмо да сваку утакмицу побиједимо. У фудбалу и кад не играте добро, а побјеђујете, брзо се све заборави, а када не побиједите не изгледа како треба. Радимо на психолошком плану, али не мијењамо курс. Једини лијек је да се одигра добро у сљедећој утакмици", додао је тренер Звезде.

Признао је да није задовољан што су црвено-бијели у дуелима са Вождовцем, Војводином и Напретком примали голове у финишу.

"Нисам срећан и задовољан што примамо голове. То не смије да нам се догађаја. Пробаћемо да исправимо такве детаље и радимо на томе. Ипак, нисмо сами, има и фактор противника. Све екипе су много јаче у односу на први дио", закључио је Милојевић.

Неизвјесни су наступи Вујадина Савића и Мохамеда Бена због повреда, док Милојевић није желио превише да коментарише здравствено стање капитена Мичела Доналда, ријечима да вјерује да ће бити све у реду.

Прије Милојевићеве конференције у Медија центру Звездиног стадиона промовисана је књига новинара Јована Секулића "Планета Звезда" о легендарним фудбалерима Црвене звезде.

Извор: Агенције