latinica  ћирилица
18/03/2018 |  13:45 | Аутор: Б92

Нејмар тражи невјероватних 1,1 милиона евра недјељно!?

Бразилски фудбалер Нејмар поставио је невјероватне услове Пари Сен Жермену како би остао на Парку принчева, преносе медији.
Нејмар - Фото: AFP
НејмарФото: AFP

Нејмар, који се тренутно опоравља од преломе метатарзалне кости у Бразилу, наводно је незадовољан у Паризу и све су гласније спекулације да жели да напусти клуб послије само годину дана.

Он је из Барселоне љетос прешао за рекордних 222 милиона евра, а према писањима свјетских медија, постоји могућност повратка у Каталонију или прелазак у највећег ривала – Реал Мадид.

Читаву ову ситуацију 26-годишњи играч искористио је да затражи нестварне услове од власника Насера ал-Келаифија, који се уплашио да ће остати без прве звијезде, пишу британски медији.

Нејмар жели 1.100.000 евра недјељно, што би значило да би његова плата била скоро дуплирана, па би постао најплаћенији фудбалер планете.

Међутим, ни то није помогло "Свецима" да направе нешто више у Европи – испали су од Реал Мадрида у осмини финала Лиге шампиона са укупних 5:2, а Бразилац је доживео повреду због које ће пропустити остатак сезоне.