latinica  ћирилица
20/03/2018 |  13:20 | Аутор: РТРС

Илиев позвао на стрпљење са Ђукићем

Спортски директор Партизана Ивица Илиев позвао је на стрпљење са тренером Мирославом Ђукићем и поручио да је под сличним ударом био Ђозеп Гвардиола.

Илиев је истакао да се шпански менаџер истакао и ове сезоне са Манчестер Ситијем доминира у Енглеској.

Партизан је изашао из кризе са четири везана тријумфа, послије елиминације из Лиге Европе и киксева против нишког Радничког и Земуна када се спекулисало о Ђукићевом одласку.

"Цијела ситуација око Ђукића говори о његовом карактеру и људи из клуба. Понашамо се у складу са реномеом клуба. Не може преко ноћи све. То говори и случај Гвардиоле, за мене највећег тренера свијета, у прошлој сезони био је под ударом критика, нико није вјеровао у њега, а ове цио свијет му се клања као највећем. Битно је да растемо и да се све вратило у нормалу", рекао је Илиев за клупску телевизију.

Он је нагласио да челници клуба нису подлегли притиску медија и јавности, већ остали досљедни.

"Имамо срећу што Ђукић има јак карактер да све може да издржи. Под чврстим уговором је са Партизаном, не само на папиру. Имам одличну сарадњу са њим, морамо да имамо стрпљења и пустимо да уради своје".

Актуелни шампион Србије је са 12 бодова заостатка у односу на Црвену звезду отишао на репрезентативну паузу, а у наставку Суперлиге гостује Бачкој 31. марта.

Извор: Б92