latinica  ћирилица
12/06/2018 |  21:26 | Аутор: СРНА

"Социјалисти имају квалитетан кадар"

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић рекао је вечерас у Требињу да вјерује да овдашњи социјалисти имају квалитетан и већ препознатљив кадар којем ће грађани указати повјерење на предстојећим општим изборима и да је један директан мандат у Народној скупштини Републике Српске најмање што могу постићи у изборној јединици девет.
Петар Ђокић - Фото: СРНА
Петар ЂокићФото: СРНА

Он је додао да још нису утврђене листе кандидата по изборним јединицама и да ће тај посао бити комплетиран до краја јуна.

Ђокић је на сједници Градског одбора СП-а нагласио да га радује чињеница да је у посљедње двије године дошло до интензивног развоја и напретка у погледу организације социјалиста у Требињу, али и у цијелој Херцеговини.

Према његовим ријечима, овдје се окупила једна нова, квалитетна структура и дошло је много креативних људи који желе да дјеловањем кроз СП допринесу развоју Требиња и Републике Српске.

"Потпуно сам увјерен да већ сада имамо те капацитете и да можемо остварити добар резултат у овој регији, а ако слиједом једне такве могућности идемо на шири простор Републике - онда је наш план на овим изборима да дођемо до 100.000 гласова, што, такође, сматрам реалним", истакао је Ђокић.

Он је додао да социјалисти желе да ојачају компоненту солидарности. "Сматрамо да заједно окупљени око идеје развоја Републике Српске можемо учинити много. Желимо афирмисати идеју патриотизма на начин да патриотизам и професионализам буду парадигма будућег времена не само овдје, него и шире", рекао је Ђокић.

Предсједник Градског одбора СП-а Требиње Рајко Ћапин каже да су социјалисти у Херцеговини већ од јануара озбиљно кренули у изборне припреме, да је добар дио посла већ урађен, те да ће на том плану у наредним данима додатно подићи "радну температуру" - све с циљем постизања што бољег изборног резултата.

"Социјалисти су у изборној јединици девет урадили добар дио посла, али и даље настојимо да свој рад подигнемо на већи ниво", рекао је Ћапин