latinica  ћирилица
13/06/2018 |  11:26 ⇒ 13:36 | Аутор: РТРС

Општинска власт у Теслићу нема скупштинску већину

Општинска власт у Теслићу више нема скупштинску већину и у новоформираној већини нема одборника СДС-а, признао је то и Милан Миличевић, начелник ове општине. Смјене директора теслићког дома здравља и начелника Одјељења за просторно уређење, које су одборници изгласали на посљедњој скупштини, сматрају незаконитим. Из СНСД-а одговарају да је једино тачно то да теслићки начелник више нема подршку.

"Ми ћемо разговарати са свим политичким субјектима у општини Теслић да је формирамо уколико је то могуће, уколико то није могуће на нормалан начин, под притиском или уцјеном, то се неће догодити", истакао је Милан Миличевић, начелник општине Теслић.

"Чињеница је да начелник тренутно нема већину. Он има подршку само једног дијела одборника СДС-а и СДА, као што смо могли видјети на претходној сједници. Сви други одборници гласали су против Извјештаја о раду начелника, за смјену директора Дома здравља и смјену начелника Одјељења за урбанизам", рекао је Мишо Стојановић, шеф Клуба одборника СНСД-а у СО Теслић.