latinica  ћирилица
14/06/2018 |  11:47 ⇒ 12:54 | Аутор: ТАНЈУГ

Интезивна потрага за несталим новинаром Стефаном Цветковићем

Новинар Стефан Цветковић из Беле Цркве је нестао, а полиција интензивно трага за њим, након што је његов аутомобил пронађен напуштен.
Стефан Цветковић (Фото: Медија центар Београд) -
Стефан Цветковић (Фото: Медија центар Београд)

Полицијској станици Бела Црква ноћас је пријављено да се у Београдској улици налази паркиран аутомобил поло, на којем су отворена возачева врата и упаљена свјетла, саопштено је данас из МУП-а Србије, који је расписао потрагу за Цветковићем.

Полицијски службеници су утврдили да је ријеч о возилу које користи Стефан Цветковић, а које је власништво његовог оца. Очевици су испричали да је поред возила пронађен Цветковићев ручни сат са покиданом наруквицом.

Несталог новинара тражи жандармерија, хеликоптери, рониоци

МУП је одмах по сазнању да је Цветковић нестао, укључио више различитих организационих јединица у потрагу - жандармерију, рониоце, хеликоптер.

Из Београда је упућено више десетина припадника Жандармерије, затим рониоци због претраге језера и канала Дунав-Тиса-Дунав, припадници криминалистичке полиције, те више водича службених паса Полицијске бригаде, а ангажована су и два хеликоптера МУП-а који надлијећу терен у околини Беле Цркве.

Полиција интензивно ради на расветљавању свих околности овог случаја.