latinica  ћирилица
23/06/2018 |  15:55 ⇒ 20:15 | Аутор: РТРС

Цвијановић: Бањалучки одбор СНСД-а најважнији одбор у Српској

Бањалучки одбор СНСД најважнији је и најбројнији одбор ове странке у Српској, са добрим резулатима, одакле се креће у нову изборну трку. То је потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић, кандидат за предсједника Републике, поручила са Мраковице, на окупљању чланова странке из Залужана, Пријечана и Куљана.

Више од 260 чланова СНСД-а из бањалучких насеља Залужани, Куљани и Пријечани, на традиционалном дружењу на Мраковици, најавило је безрезервну подршку кандидатима СНСД-а, на изборима.

"Даћемо све од себе што се тиче ових избора да побиједи наша предсједница, наша Жељка Цвијановић, да побиједи СНСД за Парламентарну скупштину БиХ, Народну скупштину Српске, да побиједи Милорад Додик, велики човјек, патриота, велики Србин", истакла је Ранкица Пушић, предсједница Рејона девет СНСД-а. 

Бањалучка Градска управа, истакнуто је, значајно улаже у инфраструктуру у Залужанима, Куљанима и Пријечанима.

"Пошто су ово три велике мјесне заједнице Града Бањалуке, на њима се доста комуналних послова дешава ове године, од изградње водоводне мреже, путне, јавне расвјете, санације школа. То су насеља која су врло насељена у којима се много људи досељавало у току и послије рата, које захтијевају изузетно много нових комуналних послова", рекао је Игор Радојичић предсједник бањалучког Градског одбора СНСД-а и градоначеник Бањалуке.

Добри резултати у бањалучком одбору СНСД-а, поручено је, база су одакле се креће у нову "изборну трку".

"Порука је да смо сви заједно, да знамо шта радимо на политичком плану. Предстоје нам наравно избори и ово све треба да послужи нашој већој мобилизацији. Вјерујем дубоко у СНСД, у потенцијал, капацитет. Бањалучки одбор је најважнији одбор у Српској, који је са највећим чланством и највећим капацитетом, како то и приличи великом граду. И овдје смо имали увијек велики активизам, добре резултате", истакла је Жељка Цвијановић, потпредсједник СНСД-а и премијерка Републике Српске.

Градска организација СНСД-а у Бањалуци, речено је, изузетно је организована. Има више од 20.000 чланова.