latinica  ћирилица
07/07/2018 |  17:41 ⇒ 20:25 | Аутор: СРНА

Кошарац: Политичке партије су своје чланство требало да доведу у Братунац

Предсједавајући Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому парламента БиХ Сташа Кошарац изјавио је Срни да су све политичке партије требало да организују своје чланство да данас дође у Братунац и поклони се сјенима око 3.500 Срба страдалих у протеклом рату за које се правда тражи више од 23 године.

"Камо среће да су их некада довели у Доњу Градину, Брод на Дрини или Пребиловце. Али ако се треба дестабилизивати Република Српска и нападати институције Српске, а све под изговором да траже правду за једног страдалог младића, онда није тешко организовати аутобусе за пут у Бањалуку", истакао је Кошарац.

Он је нагласио да то много говори о онима који су се данас ангажовали на путовању за Бањалуку, а нису за Братунац или раније за Доњу Градину или Пребиловце.

"То говори колико је борба за правду селективна и шта су људи све у стању да би уграбили који глас више. /Члана Предсједништва БиХ из Републике Српске/ Младена Иванића ни данас није било у Братунцу, као што га нема ни на једном стратишту да се не би замјерио Бошњацима. Сигуран сам да је чланство ПДП-а данас позвао да изађу на Трг Крајине у Бањалуци", нагласио је Кошарац.